Promóciós plakát és kép szivárgott ki a IX. részhez

Star_wars_episode_ix_logo.jpg

Bár kicsit több, mint 2 hét van hátra a 2019-es, Chicagóban tartandó Star Wars Celebrationig, a mai napon a IX. részhez egy promóciós poszter és egy kép került ki a Redditre. Ezeket a képeket, amiket a tovább mögött láthattok, hivatalosan még nem erősítették meg, ám figyelmeztetünk mindenkit, hogy erősen spoileresek lehetnek!

M1wigfuqeto21

Sw9promo1

A karakteres képen régi és új szereplők is feltűnnek: Rey, Finn, Poe Dameron, Csubakka, a Solo: Egy Star Wars-történetben látott hasonlító ruhát viselő sétapálcás Lando Calrissian, és pár új karakter. Rajtuk kívül két eddig ismeretlen egyén is van a képen. Úgy tűnik, hogy Naomie Ackie karaktere egy Jannah nevezetű valaki lesz, valamint egy rejtélyes, fejvadász-szerű karakter, Zorii, akit előzetes pletykák szerint Keri Russell alakít a filmben.

 

Utóbbi új szereplő a plakáton is látható, rajta kívül pedig sok érdekes dolog, például a Finn mellett lévő új lény, a Csubakka-üzemmódba kapcsolt C-3PO, a BB8 mellett álló (valószínűleg) új droid vagy BB8 egyik alkatrésze, a Kylo oldalán feltűnő Ren-lovagok, és a poszter alján sorakozó vörös Első Rendi rohamosztagosok.

 

Forrás: starwarsnewsnet.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo