Pletykák Jude Law karakteréről a Skeleton Crewban

skeleton_crew_first_pic_.jpg

Már egy ideje forgatják a Skeleton Crew sorozatot, amivel kapcsolatban egyre szaporodnak a nem hivatalos szóbeszédek és lesifelvételek. Eddig bizonyos, hogy Jon Watts produkciója egy csoportnyi elkószált gyerekről fog szólni, akik haza akarnak jutni, és Jude Law lesz a sorozat középpontjában, akinek karakteréről semmit nem tudunk. A Making Star Wars egy friss jelentésében azonban információkat közölt vele kapcsolatban, és bár ezek még pletyka szinten mozognak, akár spoileresek is lehetnek.

Korábbi híresztelések szerint a Skeleton Crew a 80-as évek "coming of age" filmjeinek esszenciáját hordozza magában, ilyenek voltak például az 1985-ös Kincsvadászok, vagy az 1986-os Állj mellém! filmek. Jude Law karaktere elvileg egyrészt egy tanárfigura, másrészt egy Bran-szerű valaki lesz. Bran a Kincsvadászokban a gyerekcsapat egyik tagjának bátyja volt, egy alfahím tinédzser, aki óhatatlanul belekeveredett a kalandok sodrásába a gyerekek által. Jude Law karaktere elvileg egy kalózokkal való konfliktus révén csatlakozik a gyerekekhez, akikkel barátságtalan és fényűző helyekre is el fog keveredni.

 

Egy nemrég kiszivárgott híresztelés szerint a Skeleton Crew által az ismert galaxison kívüli űrbe csöppenünk, keresztezve az Ahsokát és A mandalóri 4. évadát. Állítólag rengeteg idegen fajjal fogunk találkozni a filmekből és különböző sorozatokból, például weequayekkel, klatooiniakkal, mon calamariakkal, rodiaiakkal, ráadásul az egyik weequay külsejének leírása szerint akár Hondo Ohnaka is lehet.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner Allo

Hirdetés

Thrawn Allo Banner