Pletykák az Ahsoka sorozatról

rosario_dawson_ahsoka_tano_mandalorian.0.jpg

Ugyan csak jövőre érkezik az élőszereplős Ahsoka sorozat, aminek forgatása már márciusban megkezdődött, természetesen több pletyka is kering a produkció körül. Most egy csokornyi infó érkezett a széria háza tájáról a The Ronin híroldalnál dolgozó Christopher Marc jóvoltából, aki egyrészt egy régebbi szóbeszédet erősít meg, illetve két új hírrel szolgál.

Elsőként a sorozat egyik főszereplője, Thrawn főadmirális megformálójáról van szó. 2021 elején már más portálok is sorra beszámoltak róla, hogy Lars Mikkelsen személyében kel életre a chiss lángelme, aki a Lázadók című animációs sorozatban is a hangját adta, Marc pedig ugyanezt véli megerősíteni, illetve azt is tudni véli, hogy a hagyományos fehér egyenruhájában fog feszíteni.

 

Továbbá a jelentés azt is sugallja, hogy zabrak rohamosztagosokat is fogunk látni a sorozatban, végül az is lehetséges, hogy Rex is feltűnik majd, utóbbinál viszont kétséges, hogy benne lesz a végső változatban, viszont tekintve, hogy Rex mennyire fontos pont volt a togruta életében, valószínűleg ő is tiszteletét fogja tenni.

 

Végezetül még egyszer fontos megjegyezni, hogy ezek nem hivatalos információk.

Fergeteghajto

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo