Pletyka: Ő játszhatja Herát az Ahsoka sorozatban

hera_syndulla_squadrons.jpg

Mostanában elég sok pletyka kering a jövőre bemutatandó Ahsoka sorozatról. Szó esett a cselekményről, a címszereplőről, egy színésznő szerepeltetéséről, és még az első hivatalos pillanatképre is fény derült. Az általában megbízható forrásokkal rendelkező Bespin Bulletin ezúttal egy hónapok óta tartó elméletet vél megerősíteni, miszerint ki alakíthatja Hera Syndullát a sorozatban, akit hátulról már láthattak a szerencsések a Celebrationon levetített exkluzív előzetes révén.

 

Pár hónapja Ewan McGregor erősítette meg azt a híresztelést, hogy felesége, Mary Elizabeth Winstead is ott van az Ahsoka színészgárdájában, viszont szerepéről hallgatott. A Bespin Bulletin jóllehet nem tudott meg semmit Hera szerepéről, forrásai szerint a Fargo és Ragadozó madarak sztárja ugrik a twi'lek bőrébe. Külön érdekesség, hogy az Ahsokát játszó Rosario Dawsonnal már játszottak együtt a Grindhouse - Halálbiztos című Quentin Tarantino-filmben.

Mary Elizabeth Winstead Birds Of Prey GettyImages 1202795377 H 2022

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo