Pletyka: Köztársaság Fénykora játék érkezik

Star_Wars_The_High_Republic_Ensemble_1536x638.png

A Köztársaság Fénykora projekt több platformon képviselteti magát a Star Wars univerzumán belül, tömkelege könyvek és képregények hasábjain meséli el a Jedik és a galaxis történelmét 200 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt. Emellett egy közelgő élőszereplős sorozat, a The Acolyte, hangoskönyvek és játékok terén is képviselteti magát, utóbbi a Tales from the Galaxy's Edge VR-játék egyik pályáján akciózhatunk egy padawan bőrébe bújva, a küldetés során Yoda mester kísér utunkon. Ám ez csak egy szelete a játéknak, további missziókat kell teljesíteni más korokban is, viszont úgy hírlik, saját játékot kap az éra.

Már szeptemberben pedzegették, hogy a Heavy Rain, Beyond: Two Souls, és Detroit: Become Human alkotásokat készítő Quantic Dream egy Star Wars-játékon dolgozik 18, illetve most már 20 hónapja. Most egy új infó szerint egy Köztársaság Fénykora játék lesz az, minek címe Star Wars: Eclipse. A készülés ideje egybevág azzal, hogy 2020 februárjában fedték fel a Project Luminous fedőneve alatt álló vállalkozást, ami a Köztársaság Fénykora korszakát járja körül, tehát azt is sugallja, hogy már a kezdetekben számoltak egy játékkal a projekt kibővítéséhez. 

 

Ezt a videojátékokban jártas Jeff Grubb mondta el a Giant Bombcast adásában.További részletek, hogy akció-orientáltabb lesz a Quantic Dream-játékoknál, lesz lehetőség multiplayer módra és nyitott világú elemek is lesznek benne. Szintén szóbeszéd szintjén mozog, hogy december közepén a Bring Home the Bounty esemény keretében egy új Star Wars-játékot fog bejelenteni a Lucasfilm, ugyanakkor maga a játékgyártó cég nem közölte hivatalosan, hogy Star Wars-játékon dolgozna.

Darth Vader Fekv

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo