Pletyka: Jön a Visions 2. évada

star_wars_visions_2_xgk9.jpg

A Star Wars: Visions anime-antológia sorozat tavaly jelent meg a Disney Plus streaming szolgáltatón, és a beszámolók szerint rendkívül nagy érdeklődés övezte a különböző nem kánon történeteket. A több díjra jelölt The Duel című epizóddal kapcsolatban még egy regény is született Ronin címmel a kóbor Sith sztorija alapján, illetve egy gyerekkönyv is érkezik a Jedivé váló robotról. Jóllehet maguk az epizódok közül volt néhány, ami folytatásért kiált, és bár ezt egy exkluzív sorozatnak szánták a készítők, egyes nyilatkozatok szerint igény szerint szeretnének újabb történeteket elmesélni.

 

A Cinelinx több forrásra hivatkozva adta hírül tegnap, hogy idén ősszel, szeptember-október környékén érkezik a Star Wars: Visions 2. évada. Arról még nem szólt fáma, hogy hány epizódos lesz, mikről fognak szólni a részek, és milyen stúdiók fognak közreműködni az antológiához, de valószínűleg akadnak majd visszatérő animés gyártócégek. Elvileg a hivatalos megerősítésre pedig a májusban tartandó Star Wars Celebration rendezvény keretein belül kerül majd sor.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo