Pletyka: Ismerős karakter a Bad Batch-sorozatban

bad_batch.png

Idén nyáron jelentették be, hogy a 99-es Egységre, azaz a Bad Batch-re fókuszáló spinoff-sorozatot kap A klónok háborúja. Az újabb animációs szériáról mindeddig annyi derült ki, hogy az eredeti sorozat történései után (azaz a 66-os parancsot követően) fog játszódni, és arról szól majd, hogyan keresik a helyüket az új rendszerben az egyedi klónkatonák, akik a birodalmi érában zsoldosként próbálnak megélni. Emellett A klónok háborúja szinkronszínésze, Sam Witwer (Maul) annyit már elárult a The Bad Batch-ről, hogy az animációja más lesz, mint az eredeti sorozatnak.

A Cinelinx oldal most azt írja, hogy egy olyan pletykát hallottak, amely szerint a rajongók egy jól ismert karakter feltűnésére számíthatnak az új animációs projektben. (Mivel egy egy lehetséges spoiler, a folytatásban írjuk le, hogy kinek az érkezéséről szól a híresztelés.)

Nos, az oldal úgy értesült, hogy várhatóan Bo-Katan is benne lesz a szériában, így megtudhatjuk majd, mi történt vele A klónok háborúja és a Lázadók történései között. Emellett azt is megírták, hogy 2021 tavaszán jöhet az új sorozat.

Remélhetőleg hamarosan lesznek majd hivatalos információk is a projektről, mindenesetre egyelőre be kell érnünk a pletykákkal.

Bokatan

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo