Pletyka: Ipari környezetben is forgatnak az Andorhoz

cassian_andor_serie_pode_usar_cenas_dos_filmes_de_star_wars.jpg

Már egy ideje zajlik az Andor című sorozat forgatása. Több lesifotó alapján számolhattunk már be a folyó munkálatokról, most pedig a Star Wars Sessions kapott pár fülest, hogy egy újabb helyszínt választottak ki az illetékesek: az angliai Essexben található, mára már bezárt Coryton olajfinomítót.

Az ipari létesítményhez a jelentések szerint már pár hete felállították a díszleteket és a különböző elemeket, például a zöld háttereket és néhány forrás pedig azt állítja, hogy a forgatókönyvíró Tony Gilroy és a címszereplőt játszó Diego Luna is megjelent több másik színész mellett az elsődleges forgatásokhoz. Egy másik infó szerint egy olyan járművet is láttak, ami hasonlít egy terepsiklóhoz, leginkább ahhoz, amit a Solo: Egy Star Wars-történet elején láthattunk, amiben Han és Qi'ra menekültek üldözőik elől. Eme forrás kiszivárogtatójának azonban nem volt korábban fogalma arról, hogy Star Wars-projektet forgatnak a helyszínen.

 

A fenti információk alapján, hogy ipari környezetben járunk és milyen járművet pillantottak meg a helyszínen, talán feltételezhetjük, hogy a Koréliára is ellátogatunk 2022-ben Cassianékkel, de természetesen az is benne van a pakliban, hogy másik bolygó esete forog fenn, ami lehet új és ismert planéta. Valamint a Bespin Bulletin is szolgáltatott fotókat, amin több jármű is látható, például egy darabokban lévő Y-szárnyú. Utóbbinál pár sasszemű rajongó rámutatott, hogy egy olyan változatról van szó, amit a Sykwalker korában használt az Ellenállás.

ANDOR Coryton 1 1024x718

ANDOR Coryton 2 1024x683

ANDOR Coryton 8 1024x805

ANDOR Coryton 7 1024x978

P1080920 1280x960 1024x768 1

Andor Bespin Bulletin2

Andor Bespin Bulletin3

Andor Bespin Bulletin4

Andor Bespin Bulletin5

Andor Bespin Bulletin6

Andor Bespin Bulletin7

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei