Pletyka: Így fest majd Grogu a Mandalorian 3. évadában

grogu_sw_boba.jpg

A legfrissebb hírek szerint a The Mandalorian 3. évadának forgatása a végéhez közeleg, ami reményt adhat arra, hogy még az idén folytatódik Din Djarin és Grogu kalandja, akik a második és a harmadik évadot kvázi összekötő The Book of Boba Fett sorozatban találtak egymásra ismét, és már egy sufnituning alá vetett nabooi vadászgéppel szelik a világűrt. Kérdés, láthatunk-e valami fejlődést kettejük kapcsolatában, illetve a mandalori és Grogu képességei terén. Din Djarinnak a cél adottnak tűnik a Sötétkard birtokában, viszont a nyers és zabolátlan erővel felvértezett zöld csöppségnek még mindig sokat kell tanulnia az Erő útján Luke akadémiájának elhagyását követően.

Egy kiszivárgott pletyka szerint Grogut más köntösben fogjuk megcsodálni a harmadik évadban, ami nem lesz teljesen ismeretlen. A Making Star Wars szerint egy beskar páncélt fog magáénak tudni, ami történetesen egy droid lesz, mégpedig az első évadban elpusztított IG-11, amit valahogy feltámasztanak, és befedik beskarral. Az első évad végén jawákat láthattunk motoszkálni, akik összeszedhették a droid darabjait, persze új lábakra lesz szüksége, mert a régiek szétolvadtak a Navarro lávatengerének hála. Grogu a droid mellkasi részében foglal helyet, ahonnan irányíthatja a gépezetet, ami egyben védelmet is szolgál, de a jelentések szerint Grogu olyan erős lesz az új eszközzel, hogy a lelket is ki fogja verni ellenfeleiből, és feltehetőleg gyorsabban is fog haladni vele, mint saját lábán.

 

A technika terén az lesz elvileg a megoldás, hogy egy különleges ruhát viselő bábos lesz a droidhoz kötve, ami körül-belül úgy fog kinézni, mint C-3PO életre keltése a Baljós árnyakban. A saját Star Wars-filmjén dolgozó Taika Waititi valószínűleg vissza fog térni, hogy ismét IG-11-nek kölcsönözze a hangját. Az még kérdés, hogyan fog elkészülni maga a beskar páncél, mivel Din Djarin a The Book of Boba Fettben eléggé leszerepelt a mandalori fegyverkovács előtt, amiért levette a sisakját, de lehet megbocsátást nyer, amint talál egy tavat a felperzselt Mandalore bolygón, ahol megfürödhet, vagy máshonnan szerzi meg az értékes ötvözetet. Maga a droid pedig lehet, hogy Greef Karga ajándéka lesz mandóék számára, aki szintén feltűnik majd ismételten Carl Weathers által.

Tuzproba Elorendelheto

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo