Pletyka: hamarosan bemutatják végre a Detours-t

detours_.jpg

Emlékeztek meg a Star Wars:Detours-ra? Nos, akinek egy kis memóriafrissítésre volna szüksége (vagy esetleg most hall róla először): egy humoros (nem-kánon) animációs sorozatról van szó, amelyet már több mint egy évtizede harangoztak be, de azóta sem került képernyőre. Íme egy kis ízelítő:


Még 2009-ben fedte fel a Star Wars atyja, George Lucas, hogy új animációs sorozat van készülőben. 2010 április 5-én a StarWars.Com hivatalosan is bejelentette, hogy a sorozatot a Lucasfilm Animation készíti és hogy vígjáték lesz, aztán 2010 augusztusában a Celebration V-ön elárulták, hogy már több írót felbéreltek a sorozatra. A Robot Chicken készítői, Seth Green és Matthew Senreich kreatívan részt vettek a gyártásban. A sorozat készítése és bemutatása viszont egyre csak húzódott, míg végül bejelentették, hogy 2013-ban fog debütálni.

Közben azonban a Lucasfilmet felvásárolta a Disney, és 2013 március 11-én bejelentették, hogy a készülő a VII. rész miatt eltolják a Star Wars: Detours bemutatóját is. Az akkori nyilatkozatok szerint: "nem lenne időszerű egy vicces animációs sorozat kiadása a VII. rész előtt". A projekt körül azóta csend volt, bár pár éve felmerült, hogy végül képernyőre kerülhet, ugyanis 2018-ban a Disney megújította a sorozat védjegyét.

Most egyes értesülések szerint elérkezett az idő, és a stúdió végre közzéteszi a sorozatot: a Disney+ streamingszolgáltatás kínálatából lesz elérhető. Ráadásul úgy tudni, hogy időközben újabb epizódok is készültek (a bemutató elhalasztásakor 39 befejezett részről számoltak be, most sajtóértesülések szerint már 52 készült el - bár ez még mindig nem az összes, amit terveztek, ugyanis Green még korábban azt nyilatkozta, hogy 62 epizódhoz készült forgatókönyv).

Úgy tűnik tehát, hogy a Clone Wars felélesztése után egy másik régi projektbe is életet lehelnek. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs a témában, ez állítólag május 4-én, a Star Wars Napon várható (és akkor talán már elérhetővé is válhat 1-2 epizód a szériából).

(Forrás: StarWarsNews)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo