Pletyka: Ez lehet az Új Jedi Rend-film címe

rey_tros_poster_.png

Tavasszal bejelentették, a tervek szerint mi lesz a következőkben mozikba kerülő három új Star Wars-film. Ezek közül az egyik a folytatástrilógia történetét folytatja majd, és a Rey által újjászervezett Jedi Rend tagjaira fog fókuszálni. A projektről most felmerült egy pletyka, egészen pontosan az, mi lesz a film címe.

Mint a StarWarsNewsNet írja, a híresztelések szerint a mozifilmnek a Star Wars: A New Beginning, azaz "Star Wars: Egy új kezdet" címet akarják adni. A portál ugyanakkor úgy értesült, ez egyelőre még nincs kőbe vésve, azaz a Lucasfilm nem döntött végleg emellett, viszont a lehetséges címek közt van ez is.

A hollywoodi sztrájkok érintették ezt a filmprojektet is, csúszást okozva, de a StaeWarsNews úgy tudja, a stúdió azt várja, hogy Steven Knight forgatókönyvíró (Birmingham bandája) legkésőbb november végére befejezze a munkát. Ezt követően viszont a Lucasfilm még kérhet változtatásokat, vagyis nem valószínű, hogy év végére meglesz a végleges, kész szkript. Ebből adódóan úgy néz ki, hogy a tervezett időben, 2024 tavaszán jó eséllyel nem fogják tudni elkezdeni a forgatást. Viszont ha pár hónapot csúsznak is, az a 2026-ra tervezett premiert nem kell veszélyeztesse.

Az Új Jedi Rend-film direktora az Oscar-díjas rendezőnő, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) lesz, egyik főszereplője pedig a Rey-ként visszatérő Daisy Ridley, aki mellett John Boyega, azaz Finn visszatérése is felmerült, de úgy tudni, hogy a középpontban egy új karaktert, egy fiatal Jedit akarnak állítani. A történettel kapcsolatban viszont egyelőre csak annyit tudnunk, hogy 15 évvel a Skywalker kora után veszi fel a fonalat.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A


A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo