Pletyka: Ez a gonosztevő visszatérhet az Ahsokában

ahsoka_series_logo_.png

Több, a Star Wars-rajongók számára régebből ismerős arc feltűnése várható az élőszereplős Ahsoka sorozatban, de egy újabb pletyka szerint visszatér majd benne egy olyan gonosztevő is, akit A Mandalóriban ismertünk meg. (Magától értetődően a továbbiakban potenciális spoilerek szerepelnek.)

A Making Star Wars oldal értesülése szerint Diana Lee Inosanto által alakított Morgan Elsbeth karaktere is szerepet kap az Ahsokában. Őt a Corvus bolygó magisztrátusaként ismerhettük meg, akitől Ahsoka azt remélte megtudni, merre lehet Thrawn főadmirális. A pletyka szerint a nő célja az lesz, hogy visszahozza Thrawnt az Ismeretlen Régiókból (a Corvus erőforrásait is arra használta, hogy egy olyan hajót építtessen, amely ezt lehetővé tenné). Emellett azt állítják, hogy Elsbeth eredetileg egy Éjnővér volt [amit egyébként az Ahsoka egy másik karakteréről is pletykálnak].

Rebesgetik továbbá, hogy az Ahsoka cselekménye ketté lesz osztva, és nagyjából a 8 epizódos évad felénél lesz egy időugrás. Állítólag az évad első fele A Mandalóri második évada előtt játszódik majd, és azt mutatja be, hogyan talált rá Ahsoka a Corvuson uralkodó Morgan Elsbeth-re. Illetve elvileg kiegészítik majd A Mandalóriban látottakat, így például fog majd kiderülni, hogy mit mondott Ahsokának a magisztrátus.

Morgan Elsbeth

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo