Pletyka: Boba Fett spin-off készül?

boba_mando_.jpg

A The Mandalorian élőszereplős sorozat második évadára szerencsére nem volt hatása a járványnak, hogy módosuljon a premier dátuma. És ha minden jól alakul, a 3. évad előkészületei is folynak már hónapok óta, és a műsor showrunnere, Jon Favreau abban reménykedik, hogy 2020 végén, tehát nagyjából most, a forgatások is elkezdődhetnek, egyes források november végére / december elejére teszik ezt, míg mások jövő év tavaszára, vagy őszére becsülik.

A Disney korábbi elnök-vezérigazgatója, Bob Iger februárban elmondta, hogy melléksorozatokkal terveznek a The Mandalorianhoz kapcsolódóan, és a fő sorozatból megismert karakterek kaphatnak saját szériát. Ám míg a Lucasfilm részéről nagy a titoktartás, és korábban felmerült egy Bo-Katan (Katee Sackhoff már szerepelt is a The Mandalorian második évadában a Sötétkardot elvesztő mandalori exuralkodó szerepében) és egy Cara Dune sorozat is, a Deadline forrásai szerint a The Mandalorian minisorozat spin-offja van készülőben Boba Fett-tel a címszerepben (aki feltűnt az első rész végén az Utóhatás-könyvtrilógiából ismert Cobb Vanth mozgóképes debütálásával) és a 3. évad készítése csak azután jön.

 

Legutóbb a 20 éves színésznő, Sophie Thatcher (A lelőhely, Az ördögűző, A holnapember, Bűnös Chicago) neve merült fel pletykaként, hogy csatlakozik a Star Wars világához, ám az még kérdéses, hogy a The Mandalorian 3. évadához, vagy a rebesgetett Boba Fett spin-offhoz lesz köze. Az elmúlt napokban egy újabb név reppent fel a The Mandalorian előtt játszódó Fett-sorozattal kapcsolatban, mégpedig a 26 éves Jordan Bolger (A visszatérők, Birmingham bandája, iBoy). Ugyanakkor a források szerint Thatcher és Bolger mellékszereplők lesznek, nem kerülnek a fő fókuszba. A Boba Fett-sorozat egyes teóriák szerint a fejvadász harmadik évadbeli szereplését építi majd fel.

 

Száz pletykának is egy a vége, szóval ezek az információk nem hivatalos értesülésekként kezelendők.

Sophie Thatcher

Jorda Bloger

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo