Pletyka: Ahsoka sorozata visszahozhat egy másik Jedit

ahsoka_mando.jpg

A klónok háborúja sztorijának több mellékszálát is a levegőben hagyták, de az évek során többet igyekeztek elvarrni akár könyvekben (az Ahsoka és a Sötét tanítvány című regényekben), akár képregényben (Dathomir fia), akár úgy, hogy az újabb sorozatokban, a Lázadókban és a The Bad Batch-ben visszahoztak egyes karaktereket. Egy pletyka szerint Ahsoka saját sorozatában is visszatérhet majd a Clone Wars egyik szereplője, akinek a sorsa mostanáig ismeretlen. Részletek (és potenciális spoiler!) a folytatásban.

A híresztelés szerint a klónháborúk vége felé a a Jedi Templom elleni merénylet miatt elítélt egykori Padawan, Barriss Offee is feltűnik majd az Ahsoka-sorozatban. Barriss az animációs szériában fontos bajtárs és barát volt Ahsoka számára, másrészt nyilván sok rajongót érdekel, hogy mi lett vele (népszerű teória, hogy ő is Inkvizítorrá vált a birodalmi időkben), így logikus lenne visszahozni.

Egyébként az ifjú Jedi karakterét nem A klónok háborújához alkották meg, és előtte már láthattuk A klónok támadásában, így nem ez lenne az első élőszereplős megjelenése. Annak idején a Fidzsi-szigeteki származású Nalini Krishan játszotta el. A színésznő 25 éves volt a Skywalker-saga II. részének megjelenésekor, idén pedig 44 éves lesz, így majdnem egyidős a most 43 éves Rosario Dawsonnal, aki Ahsokát alakítja (bár Krishan kicsit kevesebbet öregedett, mint a karaktere: ő ma 19 évvel idősebb, míg Barriss számára a klónháborúk vége és az Ahsoka történései között nagyjából 28 év telne el).

Viszont lehetséges, hogy ezúttal más bújik Barriss bőrébe: a pletykához az is hozzátartozik, hogy egy 20-as, 30-as éveiben járó ázsiai színésznőt keresnek a szerepre– ami egyébként azt sugallja, hogy inkább múltbeli jelenetekben láthatjuk majd a Jedit.

Barris Live Action
Forrás: The Direct

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo