Pletyka A mandalóri főhősének hajójáról

mandalorian-ship.png

A makingstarwars.net már tudni véli, milyen űrhajója lesz a The Mandalorian egyelőre névtelen főhősének. Mivel egy potenciális spoilerről van szó, a hajóról a folytatásban olvashattok.

A honlap szerint a Pedro Pascal megformálta mandalóri a klónháborúk idejéből származó űrhajóval utazik, amelynek az érdekessége, hogy van rajta karbonfagyasztó berendezés. A hajó állítólag "Razorcrest" (azaz "Pengecsúcs") - de a források a tekintetben ellentmondtak egymásnak, hogy ez a hajótípus neve, vagy a konkrét űrhajóé.

A klónok háborújából tudjuk, hogy a köztársaság idejében milyen hajókat használtak a mandalóriak - vajon az animációs sorozatból ismerős hajótípust láthatunk viszont az élőszereplős szériában is? Tekintve, hogy a Zsivány Egyes és a Solo is átemelt néhány dolgot az animációs sorozatokból, nem lenne meglepő, ha a The Mandaloriant is összekapcsolnák ezekkel. Ti mit szólnátok hozzá? Örülnétek, ha a klónháborúkból ismerős hajót látnánk viszont az új sorozatban? A The Mandaloriannek szentelt fórum mellett HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok a véleményeteket.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo