Pedro Pascal: Nem én akartam levenni a sisakot

pedro_mando.jpg

Nemrég felröppent egy pletyka, amely szerint Pedro Pascal, a The Mandalorian főszereplője azt követelte, hogy a többször is látható legyen az arca a sorozatban. A híresztelések szerint egészen addig is elment, hogy kilépéssel fenyegetőzött. Ezt viszont a napokban maga a színész cáfolta meg. Egy BBC-műsornak adott interjút új filmje, a Wonder Woman 1984 kapcsán, és a riporter rákérdezett, igazak-e a Star Wars-sorozattal kapcsolatos pletykák, valóban azt szerette volna elérni, hogy többször is levehesse a sisakot.

Pedro Pascal egyértelmű nemmel felelt. Mint mondta, az kezdettől fogva világos volt, hogy a karakternek mi a meggyőződése a sisakviseléssel kapcsolatban, és maga a történet elmesélése egy kollaboratív folyamat volt, amelynek során végig egyetértés volt közte és a készítők között. "Én azt akarom, hogy a lehető legjobb sorozatot csinálják, akárhogy is csinálják" – jelentette ki.

(Persze egyesek talán azt mondhatják, hogy nem hiszik el, amit a színész állít. De azért abba érdemes belegondolni, hogy Pascal annak tudatában vállalta a szerepet, hogy szinte mindig rajta lesz a sisak; még az sem lehetetlen, hogy még a szerződésében is kitérnek erre).

Forrás: comicbook.com

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darthvader Megjelenes Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo