Ősszel újabb Star Wars-projekteket jelenthetnek be

disneyplus_list_tall.jpg

2020 végén a Disney több várható filmes és animációs projektről rántotta le a leplet. Köztük volt például a már korábban bejelentett cím, például The Bad Batch széria, minek első évada már lezárult. Az Obi-Wan Kenobi és az Andor sorozat is gőzzel forog, már körvonalazódik Taika Waititi Star Wars-filmje, a Visions anime antológia pedig szeptember 22-én debütál a Disney+ streaming szolgáltatón. És ha már Disney+, idén ünnepli 2 éves fennállását a szolgáltató. Ennek örömére a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Chapek a harmadik negyedéves befektetési ülésen belengette, hogy az évfordulón, november 12-én jó adagnyi bejelentés jöhet a Marvel és a Star Wars frontján.

 

Chapek elmondása szerint aznap tartják a Disney Plus Nap-t, amely egy példa nélküli, vállalati szintű, promóciós esemény lesz, minek célja, hogy az égisze alatti franchise-ok több programot kapjanak a szolgáltatón. A nézettség fokozása érdekében pedig a jeles napon az ígéret szerint igazán érdekfeszítő felhozatalt fognak a nézők széles táborával megosztani, amely már most 116 millió előfizetőből áll esetükben.

 

Hogy milyen új műsorokkal lehet majd karikázni a naptárt, az még rejtély, persze lehet találgatni. A már ismert programok közül talán előzetest kaphatunk a decemberben érkező The Book of Boba Fett-tel kapcsolatosan, aminek forgatási munkálataival már végeztek, illetve a The Mandalorian harmadik évadáról is megtudhatunk több infót is, mellesleg az Obi-Wan Kenobi és az Andor sorozatok is terítéken lehetnek. Hazai tekintetben azonban a napokban rossz hír érkezett, ugyanis az előzetes hírekkel ellentétben még körül-belül egy évet kell várnunk addig, hogy Mando magyarul is megszólaljon, ugyanis csak a jövő nyáron törhet be a Disney+ Kelet-Európába jelenlegi állás szerint.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo