Ősszel Pécsett is tartanak egy Star Wars-napot

sw_nap_pecs.jpg

Újabb egész napos hazai Star Wars-rendezvényt harangoztak be, ezúttal azonban nem a fővárosban, hanem vidéken: szeptemberben első alkalommal rendez Pécsett Star Wars-napot a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségével és a DK Kohóval együttműködve.

Mint a szervezők írták, a Star Wars univerzumának baranyai rajongói már többször részt vettek a Zsolnay Örökségkezelő különféle rendezvényein, de ez az első alkalom, hogy így, egybegyűlve határon innenről és túlról, egyszerre mutatkozzanak be a messzi-messzi galaxis képviselői a városban.

A szeptember 9-én 10 órától meghirdetett "Pécs The Force Be With You" elnevezésű Star Wars-nap színes programot ígér, fénykard-, sisak- és képregény-kiállításokkal, rohamosztagos-képzéssel, életnagyságú figurákkal és jelmezesekkel, valamint tartanak majd egy beszélgetés a magyar Vader-fanfilm készítőivel is. Lesz továbbá jótékonysági akció: licitálni lehet egy egyedi gyártású birodalmi rohamosztagos sisakra, a bevétellel pedig egy helyi segítő alapítvány munkáját támogatják. Részt vesznek a rendezvényen az 501-esek mellett Lázadó Légió és a Szlovák Légió tagjai is, emellett a szervezők meglepetésvendéget is ígérnek. 

A helyszín az E78 Koncertterem lesz (Pécs, Major u. 21.). A részleteket, további információkat a Facebook-esemény leíárásában találjátok.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

Cimkék: starwarscikkek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo