Oscar-díjas rendezők a Skeleton Crew csapatában

skeleton_crew_logo_pic.jpg

A jelenleg is készülő Skeleton Crew élőszereplős sorozat elvileg idén debütál a Disney Plus streaming szolgáltatón. Ugyan pletykákat lehet hallani a projektről, de még kevés konkrétat tudunk Jon Watts sorozatáról, dióhéjban egy 80-as évekbeli családi kalandfilmszerű élményre lehet számítani Star Wars-os köntösben, kvázi egy Kincsvadászok, vagy Stranger Things az űrben.

 

Először a One Take News, majd a Holywood Reporter jelentette, és végül hivatalossá vált, hogy egy epizód erejéig a hét Oscar-díjat bezsebelő Minden, mindenhol, mindenkor rendezőpárosa, Daniel Kwan és Daniel Scheinert dirigálta Jude Lawékat a Skeleton Crew forgatásánál. A Daniels néven ismertté vált duó névjegye, hogy absztrakt és bizarr történeteket helyeznek emberi szintre, a Minden, mindenhol, mindenkor például egy multiverzumos, őrült kalandokkal teli akció-vígjáték. A rendezőpáros elárulta, hogy Jon Watts már a Minden, mindenhol, mindenkor előtt felkereste őket a Skeleton Crewhoz, az ajánlatra azonnal igent mondtak, és tavaly már végeztek is a forgatással. Meglátjuk, hogy a messzi-messzi galaxisban mit tesznek le az asztalra.

Daniels 620x348

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Plagueis Maul Allo 2 Javitott 1

Hirdetés

Thrawn Allo Banner