Önmagában megálló sztorija lesz az Ahsoka-sorozatnak

Star_Wars_Rebels_Sabine_Ahsoka_1536x864.jpg

A legutóbb az Empire magazinból tudhattunk meg új infókat az Andor sorozatról. Az Andor mellett egy jelenleg forgatás alatt lévő produkcióról, a 2023-ban bemutatandó Ahsokáról is szó volt, ennél az Ahsoka Tanót megformáló Rosario Dawson és a Sabine Wren bőrébe bújó Natasha Liu Bordizzo osztott meg az olvasókkal érdekes dolgokat.

 

Noha A mandalóri és a Boba Fett könyve esetében nem igazán mélyültek bele a karakterbe, Dawson rámutatott arra, hogy a közönség tiszta képet fog kapni arról, hogy Ahsoka milyen mentális és érzelmi helyzetben van a sorozata kezdetén. Bordizzo pedig úgy ismertette Sabine-t, hogy ő bátor és nem ismer félelmet, ugyanakkor hibákat is vét, ami a galaktikus helyzetben nagy kockázatokat hoz magával. Mivel a Lázadók animációs sorozat folytatásának szentelt Ahsoka Thrawn főadmirális és Ezra Bridger kereséséről szól majd, talán a legmeglepőbb nyilatkozata volt a színésznőnek, hogy nem feltétlenül szükséges megnézni a Lázadókat és ismerni Sabine előéletét ahhoz, hogy érthető legyen az Ahsoka cselekménye.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo