Ő alakítja a fiatal Luke-ot a Kenobi-sorozatban

luke_obiwan.png

Múlt héten befutott az Obi-Wan Kenobi első előzetese, ami több cameót is felvonultatott. A Főinkvizítor és az Ötödik Fivér mellett a gyermek Luke Skywalker is feltűnt, akit a címszereplő a távolból figyelt. A 10 éves Luke-ot nem más fogja alakítani, mint Grant Feely, aki eddig csak a 2019-ben induló Creepshow sorozat harmadik évadának "Time Out" című részében lehetett látni egy Timmy nevű karakter bőrében, tehát újoncnak mondható a szakmában a gyerekszínész. Bátorításul a felnőtt, majd az öreg Luke-ot megformáló Mark Hamill is mondott pár szót a szereplőválogatással kapcsolatban a Twitteren:

Grant Feely tökéletes Luke Skywalkernek tűnik, és a legjobbakat kívánom neki!

A karakter idén másodjára fog mozgóképen szerepelni a The Book of Boba Fett után, ezúttal gyerek formában és olyan idősen, mint az apja volt a Baljós árnyakban volt. Érdekes lesz tapasztalni ennek tudatában a korosodó Obi-Wan érzéseit, aki Ewan McGregor elmondása szerint egy megtörtebb és hitehagyottabb Jedi-remete lesz a sorozat kezdetén.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo