728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Nyomtatásban is megjelenik a Dooku-hangoskönyv

dooku-jedi.png

Hamarosan nyomtatásban, könyv formában is megjelenik Cavan Scott Star Wars Dooku: Jedi Lost ("Dooku: Elveszett Jedi") című hangoskönyve, amelyből megtudhatjuk, miért hagyta ott Dooku a Jedi Rendet. A kiadvány angolul október 1-jén kerül a boltokba. A továbbiakban a hangoskönyv hivatalos leírását olvashatjátok:

Darth Tyrannus. Serenno grófja. A szeparatisták vezetője. Egy vörös fénykard, amelyet a sötétben aktiváltak. De ki volt ő, mielőtt a Sith jobbkeze lett? Amikor Dooku egy új tanítványt keres maga mellé, lassan fény derül a Sith Nagyúr titkaira.

Dooku élete legelején kivételezett helyzetben volt - családja kőfallal körülvett birtokán született, amely felett ott lebegett a Temetkező Hold, ahol ősei nyugodtak. De hamar felfedezik Jedi-képességeit, és elviszik otthonról, hogy aztán a legendás Jedi mester, Yoda tanítsa meg az Erő használatára. Ahogy az ereje nő, Dooku feljebb lép a ranglétrán, összebarátkozik egy másik Jedivel, Sifo-Dyasszal, és saját padavant fogad maga mellé - közben próbálja elfelejteni az életet, amelyet egykor élt. De közben lenyűgözi Lene Kostana Jedi mester és a Rendtől kapott küldetése: a Sith relikviák gyűjtögetése, amelyre azért van szükség, hogy felkészüljenek a Jedik leghalálosabb ellenségeinek esetleges visszatérésére.

Dooku a Jedik világa, az elveszett otthonához kötődő kötelezettségek és relikviák vonzó ereje között őrlődik, és közben próbál a fényben maradni - még akkor is, amikor leereszkedik a sötétség.

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

3 Hozzászólás

 • Darth Law
  2019 szept 19 : 22:11
  Beküldte: Darth Law

  A félreértések elkerülése miatt fontos hangsúlyozni, hogy nem regény formában jelenik meg. Csak a szövegkönyv fog érkezni, amit a Del Rey a többi regénye mintájára szerkesztett meg, hogy látványban ne térjen el nagyon a többitől.

  1 0
 • Gyeze
  2019 szept 20 : 10:39
  Beküldte: Gyeze

  Ezt most nem teljesen értem. Egy hangoskönyv is meg van írva, mint egy rendes regény csak ott valaki felmondja.
  Vagy úgy kell érteni amit írtál, hogy nem lesznek fejezetre bontva csak egy egybefüggő szöveg lesz?

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 20 : 11:17
  Beküldte: SonOfMurglak

  Ezt úgy kell érteni, hogy a hangoskönyv szövegkönyvét adják ki. Magyarul olyan lesz, mintha egy drámát olvasnál, ahol csak az van, hogy odaírják a szereplők nevét, aztán kettőspont, és hogy mit mondott. Szóval nem rendes regényről van szó.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 9
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57