Nyomtatásban is megjelenik a Dooku-hangoskönyv

dooku-jedi.png

Hamarosan nyomtatásban, könyv formában is megjelenik Cavan Scott Star Wars Dooku: Jedi Lost ("Dooku: Elveszett Jedi") című hangoskönyve, amelyből megtudhatjuk, miért hagyta ott Dooku a Jedi Rendet. A kiadvány angolul október 1-jén kerül a boltokba. A továbbiakban a hangoskönyv hivatalos leírását olvashatjátok:

Darth Tyrannus. Serenno grófja. A szeparatisták vezetője. Egy vörös fénykard, amelyet a sötétben aktiváltak. De ki volt ő, mielőtt a Sith jobbkeze lett? Amikor Dooku egy új tanítványt keres maga mellé, lassan fény derül a Sith Nagyúr titkaira.

Dooku élete legelején kivételezett helyzetben volt - családja kőfallal körülvett birtokán született, amely felett ott lebegett a Temetkező Hold, ahol ősei nyugodtak. De hamar felfedezik Jedi-képességeit, és elviszik otthonról, hogy aztán a legendás Jedi mester, Yoda tanítsa meg az Erő használatára. Ahogy az ereje nő, Dooku feljebb lép a ranglétrán, összebarátkozik egy másik Jedivel, Sifo-Dyasszal, és saját padavant fogad maga mellé - közben próbálja elfelejteni az életet, amelyet egykor élt. De közben lenyűgözi Lene Kostana Jedi mester és a Rendtől kapott küldetése: a Sith relikviák gyűjtögetése, amelyre azért van szükség, hogy felkészüljenek a Jedik leghalálosabb ellenségeinek esetleges visszatérésére.

Dooku a Jedik világa, az elveszett otthonához kötődő kötelezettségek és relikviák vonzó ereje között őrlődik, és közben próbál a fényben maradni - még akkor is, amikor leereszkedik a sötétség.

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo