Neves anime-stúdióval szerződött a Lucasfilm

totoro.jpg

2021-ben a Star Wars: Látomások keretén belül kilenc különböző anime-rövidfilm készült el több neves japán animációs stúdió jóvoltából. Az antológiasorozat egyik epizódját, a Ronin ráadásul Emmy-díjért is versenyzett, majd később könyv és képregény is kapcsolódott kiegészítőleg a sztorikhoz. Később hivatalosan bejelentették, hogy 2023 tavaszán érkezik a Látomások második évada, azonban nem kizárólag japán alkotókkal, hanem több ország is ki fogja venni a részét világszerte.

Most úgy tűnik, egy újabb neves anime-stúdió fog közreműködni a Lucasfilmmel, ami nem más, mint a Ghibli Stúdió. Több információ jelenleg nem áll rendelkezésre a bejelentéssel kapcsolatban, csupán annyi, hogy a Disney marketingigazgatója, Asad Ayaz egy emojival posztolta ki a hírt. További részletek hiányában elsőként arra következtethetünk, hogy a Látomások második évada lehet a dolog háterében, vagy egy másik animációs projekt, esetleg egy nemrég óta pletykált Grogu-központú rövidfilm.

 

A Ghibli Stúidó olyan világhírű egész estés anime-filmeket adott ki a kezei közül, mint a Laputa – Az égi palota, Totoro – A varázserdő titka, Kiki – A boszorkányfutár, Nauszika - A szél harcosai, A vadon hercegnője, A vándorló palota, Chihiro Szellemországban, stb, jelenleg pedig a How Do You Live? animációs projekten dolgozik.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo