Nemsokára bejelenthetik a 3 új Star Wars-filmet

ep_ix_end.png

Mostanában eléggé foglalkoztatott téma az új Star Wars-filmek körüli pletykaáradat, miszerint jelentős átszervezéseken, vagy kaszáláson esnek át a mozis projektek. Míg a Rogue Squadron mozit és a Kevin Feige által dirigált projektet sutba dobták, Damon Lindelof filmje körül is akadtak történések, azaz a híresztelések alapján kiszállt két forgatókönyvíró, hogy helyükbe Steven Knight kerüljön.

Ezek legfőbb oka, hogy a Disney rendkívül körültekintő a következő Star Wars-mozi kiválasztásában (amit az eddigi ütemterv alapján elvileg 2025 decemberében láthat a publikum), egyes jelentések pedig arról számoltak be, hogy az április eleji Star Wars Celebration keretein belül le is fogják rántani a leplet a projektről. Azonban a Hollywood világában bennfentesnek számító Jeff Sneider elárulta a The Hot Mic podcastnak, úgy tudja, a jövő hónapban tartandó rendezvényen várhatóan három Star Wars-filmet is be fognak jelenteni. Továbbá megerősítette a korábbi híresztelést, amikor arról beszélt, hogy ismeretei szerint az előkészületben levő, 2025-re tervezett film rendezője a pakisztáni Sharmeen Obaid-Chinoy lesz (ezt írja majd Lindelof helyett Knight).

Hogy melyik lehet a másik kettő, az még kérdés, mindenesetre a korábbi hírek alapján az egyik egy Taika Waititi mozija lehet, valamint tavaly felmerült, hogy Shawn Levy rendező leült tárgyalni a Lucasfilmmel, így a harmadik projekt az övé lehet. (Noha elvileg még Rian Johnson trilógiája is ott van a palettán, bár a rendező elfoglaltsága miatt nem a közeljövőben készülhet el.)

Utoljára 2019-ben jelent meg új Star Wars-mozifilm, a folytatástrilógiát, és ezzel az egész Skywalker-sagát lezáró IX. rész. Azóta a Lucasfilm inkább a sorozatokra koncentrál, így aki új Star Wars-tartalomra kíváncsi, annak a különböző szériákkal, a könyvekkel és játékokkal kell beérnie.

Frissítés: A várt bejelentés valóban meg is történt, az április eleji Star Wars Celebration rendezvény alkalmából. A beharangozott három mozifilmről ebben a cikkünkben olvashattok.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo