Két The Mandalorian-könyvet is visszamondtak

art_of_mandalorian_tall_0990.jpg

Tavaly júniusban írtuk, hogy tömegével fog bővülni regényekkel, képregényekkel és forráskönyvekkel a The Mandalorian univerzuma. Sajnos úgy tűnik, néhány címtől búcsút kell vennünk, ugyanarra az okokra hivatkozva, miszerint "most, ahogy a történet kibontakozik a képernyőn, nem adják ki".

A Del Rey kiadó közleményben osztotta meg még tavaly, hogy a koronavírus miatt 2020 decemberéről 2021 őszére csúszik az Adam Christopher (Bizonyos szemszögből, A Birodalom visszavág – Bizonyos szemszögből) által írt, eredeti (azaz nem a sorozatot adaptáló) The Mandalorian-regény. Ez egy mostani bejegyzés alapján szintén meghiúsulni látszik. A Del Rey ugyanakkor gyorsan megjegyezte, hogy továbbra is számítanak rá a jövőben, egy még be nem jelentett könyv kapcsán.

 

A másik törölt projekt a The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide című képes útmutató, amit eredetileg idén júliusban jelentettek volna meg a DK közreműködésével. A Pablo Hidalgo (Propaganda - A meggyőzés gépezete, Solo - Képes útmutató) által szerzett forráskönyv folytatta volna a Star Wars-filmek képes útmutatóinál megszokott hagyományt. Ám mivel egy forráskönyv inkább a színfalak mögötti, háttérben megbújó információkra támaszkodik, a sztorira hivatkozott indok furcsa.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo