Natalie Portman nyitott visszatérni a Star Warshoz

padme_ep_iii.png

Natalie Portman a 2005-ös A Sith-ek bosszúja óta nem szerepelt a Star Wars franchise-ban. Bár a tavaly bemutatott Obi-Wan Kenobi sorozatban az előzmény trilógia nagy triójából Ewan McGregor és Hayden Christensen ismét felvették szerepüket, Deborah Chow rendezőnő Natalie Portmant nem rakta be a cameók sorába, ellenben érdekes lett volna mindhármójukat egy közös projektben viszontlátni.

A Padmé Amidalát alakító színésznő többek között a Star Wars kapcsán a GQ friss videóinterjújában kapott kérdéseket, az egyik legfontosabb az volt, hogy szerinte van-e rá esély, hogy vissza fog még a messzi-messzi galaxisba? A 41 éves Oscar-díjas színésznő röviden erre annyit válaszolt, hogy 

Nem tudok erről semmit. Senki sem kért fel a visszatérésre, de én nyitott vagyok rá.

Ez a nyilatkozat talán reményt kelthet azokban, akik szeretnék még látni Natalie Portmant Padméként, viszont az Obi-Wan Kenobi sorozat folytatásával nem számolhatunk, ellenben az Ahsokában egy flashback erejéig felbukkanhat, Lars Mikkelsen és Liam Neeson füllentései után pedig kétséges, hogy valóban nem keresték-e meg őt. Az interjú másik érdekes kérdése pedig úgy szólt, hogy megtartott-e valami forgatási kelléket a prequelek idejéről, Portman pedig felidézte, hogy A klónok támadásából Anakin egyik padawan hajfonatát vitte haza, viszont az később sajnos elveszett.

 

A kánonban egyébként Padmé Amidala karaktere a mozgóképeken kívül még szóhoz jutott az utóbbi években, E. K. Johnston írónő által egy könyvtrilógia is megjelent róla, ezen felül látomások formájában feltűnt a legújabb Darth Vader képregénysorozatban, illetve a Vader Immortal VR-játékban.

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo