Nagyon elhúzódhat az Eclipse játék elkészítése

star_wars_eclipse_20_battle_32786233.jpg

Látványos előzetesen vált hivatalossá tavaly decemberben, hogy egy Köztársaság Fénykora-játék van készülőben a Quantic Dream játékstúdió által. Jóllehet megjelenési dátumot nem közöltek a Star Wars: Eclipse-hez, ami azt sugallta, hogy még nagyon odébb lehet a várt időpont, ezt egy bennfentes újságíró, a játékiparban jártak Tom Henderson vélt megerősíteni: akkor 3-4 évet jósolt ahhoz, hogy kijöjjön a játék a munkaerőhiánnyal és rossz bánásmód hírnévével küszködő francia cég jóvoltából.

 

Henderson ismét fejleményekkel jelentkezett a bemutatási dátumot illetően, de ez a jelentés sajnos még borúlátóbb, mint az előző volt. Mivel a megfelelő szakemberek hiányával kapcsolatos helyzet tovább romlott a vállalatnál, 2027/2028. környékére várható a Star Wars: Eclipse. Tavaly decemberben több, mint 60 embert kerestek különböző pozíciókra, most 67 nyitott állásajánlat található a Quantic Dream honlapján. Az egyik forrás valamint elméletileg azt támasztja alá, hogy mára bevett szokásként az előzetes korai bemutatása nem csak a szakemberek, hanem a potenciális felvásárlók figyelmének felkeltése miatt történt meg, mivel már évek óta próbálják eladni a céget.

 

Mindezek természetesen pletykaszintű információk, de nem lehetetlen, hogy ez a forgatókönyv valósul meg a rajongók nagy bánatára. Mindenesetre a Lucasfilm Games megalapításával több stúdiótól érkezhetnek játékok, amikkel csillapítani lehet a várakozást.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo