Nagy visszatérők a Boba-sorozatnál

boba_mando_temuera.png

A tavalyi év fémjelezte Boba Fett nagy visszatérését, aki először A Jedi visszatér után játszódó The Mandalorian második évadában tűnt fel, majd a szezon végén bejelentették a The Book of Boba Fett sorozatot is, Temuera Morrison és Ming-Na Wen főszereplésével. Egy ideig nem volt teljesen egyértelmű, hogy milyen projektre számíthatunk (exkluzívra, mint az Obi-Wan Kenobi, avagy hosszabb távú, mint az "anyasorozata"), azonban az utóbbi időben több utalás is felröppent, hogy több évadot is megélhet Boba Fett sorozata.

Temuera Morrison egy korábbi interjújában rávilágított, hogy a sorozatban megismerjük a fejvadász klón történetét A Birodalom visszavág és a The Mandalorian között eltelt időben. Egy frissebb, az Express-szel folytatott beszélgetésben rákérdeztek, hogy számíthatunk-e második évadra, a 60 éves színész viszont erre ködösen válaszolva úgy felelt, hogy 

[A készítőknek] előbb át kell gondolniuk néhány dolgot. A fa még növésben van. Talán még puhatolóznak, nem volt még róla szó. 

Morrison érdekesen használt metaforái arra utalhatnak, hogy még most alakítják ki az úgynevezett Mandoverzumot, aminek első ága a The Book of Boba Fett lesz, ami a törzsből, a The Mandalorianből rügyezik, majd később az Ahsoka és az egyelőre holtponton lévő The Rangers of The Republic.

 

Az interjú másik érdekessége, hogy a rendezői székekbe ismerős direktorok ülnek: visszatér Jon Favreau, Dave Filoni és Bryce Dallas Howard, akik a The Mandalorianben is dirigáltak epizódokat, tehát ők (is) fogják a második évad ötödik részét levezényelő Robert Rodriguezt kiegészíteni. Morrison nagy szavakkal dicsérte Favreaut, miszerint varázslatos receptekkel állt elő a The Book of Boba Fett esetében, és a rendező tudja, merre fut majd ki a történet, ami szerinte egy új világ lesz.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo