Minden korábbinál több Jedi szerepel a The Acolyte-ban

acolyte_cast_celebration.jpg

Az élőszereplős Star Wars-sorozatok jellemzően kapcsolódnak a mozifilmekhez, ezzel a hagyománnyal elsőként a Köztársaság Fénykora érában játszódó The Acolyte című széria fog szakítani. Showrunnere, Leslye Headland (Végtelen matrjoska) egy friss nyilatkozatában beszélt arról, hogy alapvetően miben fog állni a sorozat újdonsága és egyedisége.

Headland egy podcast vendége volt, és a műsorban a sorozat kapcsán úgy fogalmazott:

Leslye Headland Sw

A The Acolyte azzal emelkedik ki többi közül, hogy ami az élőszereplős projekteket illeti, minden korábbinál nagyobbat ugrik vissza a Star Wars-idővonalon.

A Köztársaság Fénykorának vége felé játszódik, ami a George Lucas-féle előzményfilmek időszakát vezeti fel. Szóval egy olyan korszakról van szó, amikor a Jedik hatalmuk csúcsán vannak, amikor béke uralkodik a galaxisban.

Nagy kihívás, és egyben érdekes is volt olyan Csillagok háborúja-projekten dolgozni, amelyben nincs háború."

Mint mondta, azzal a kérdéssel álltak szemben, hogy miről is szóljon a sorozat, ha egyszer nincsen galaktikus konfliktus. Majd így folytatta:

The Acolyte Bts

Szerintem az teszi különlegessé és érdekessé ezt a sorozatot, hogy itt a rosszfiúk, a Star Wars-világának gonosztevői szemszögéből láthatjuk a dolgokat.

Olyan személyekről van szó, akik a maguk módján használják az Erőt, a Sötét Oldalba merülnek el, és nem szabályozza őket semmilyen magasabb rendű szervezet, ahogyan a Jediket. A Star Wars szerintem lényegében mindig is egy 'elnyomottak kontra intézményrendszer' harc, vagy annak valamilyen változata volt. Éppen ezért ha már a rosszfiúkról csináltunk sorozatot, akkor számomra ez a korszakválasztás tűnt a leglogikusabbnak. Úgyhogy ez különíti el a többitől. Itt megfordult a helyzet."

A showrunner elmondása alapján pedig rekordszámú Jedire számíthatnak a nézők.

Több Jedink van, mint bármelyik másik Star Wars-tartalomban."

– fogalmazott.

Majd még arról is beszélt, hogy egy kifejezetten nem fekete-fehér világot fognak bemutatni.

Úgy gondolom, sokkal több kétes erkölcsiségű karaktert is fogtok látni nálunk, mint bármelyik másik Star Wars-projektben.

Biztosan állíthatom azt is, hogy úgy mutatjuk és úgy használjuk a különböző akciókat, ahogy egyetlen másik sorozat sem."

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo