Mikor játszódhat a Rossz Osztag 3. évada?

the_bad_batch_303_main_d6cb4762.jpeg.jpg

Február 21-én tripla epizóddal elstartolt a Rossz Osztag harmadik, egyben utolsó évada. Az évadnyitány legfőképp a Tantiss-hegyen történt eseményekre fókuszált, egyedül a második rész szólt az Omega után kutató Vadászról és Zúzóról. Az első epizód elhintett egy információt arról, hogy mennyi ideje raboskodik Omega a birodalmiaknál, ami azt is segíthet behatárolni, hogy melyik évben járhatunk a Star Wars idővonalában.

Echo Timeline Bad Batch Season 3
Omega a szobájában a falra vésve jegyzi fel az eltelt napokat, ami egyébként egy kis utalás Az ébredő Erőre, ahol Rey ugyanezt a módszert alkalmazva számolja a szülei eltűnése óta eltelt időt. Az Ecko nevű X-fiók kimerevítette az Omega által felkarcolt vonalakat, amiket összeszámolva megállapíthatjuk, hogy 164 napja tartózkodik a Waylanden a lány, ami körül-belül 5 és fél hónapot tesz ki. Mivel a második évadról csupán annyi információnk van idő szempontjából, hogy YE 18-ban ért véget, ez jelentheti azt, hogy még ugyanebben az évben járunk, de az is elképzelhető, hogy már YE 17 elejét tapossuk. Az idő múlása egyébként Omega haján, illetve a 99-es osztag maradék tagjainak páncélján is érezhető, ami a klónok számára jelent hátrányt a duplájára gyorsított öregedés miatt.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo