Mi lesz a folytatás trilógia karaktereinek sorsa?

Sequel_Trilogy_Featured_Image.jpeg.jpg

Ahogy az tavaly év végén bejelentésre került, nagy tervek vannak a Star Wars franchise-zal kapcsolatban a folytatás trilógia lezárása után, rengeteg film és sorozat formájában. Magával az új filmek korszakával jóllehet keveset fognak foglalkozni ezek a címek, maximum a premierdátumát egy évvel későbbre halasztó Rogue Squaron című film, ami feltehetőleg az Első Rend bukása után játszódik. A 2015 és 2019 között megismert karakterek Skywalker kora utáni életét pedig nem kánon LEGO különkiadásokban követhettük nyomon eddig. Vajon számíthatunk-e komolyabb előrelépésre annak érdekében, hogy folytatódjon Reyék története? Kathleen Kennedy-vel az Empire ült le beszélgetni, ennek promo anyagát tették közzé, amiben szóba került a zárótrilógia karaktereinek jövője.

Bizonyára ők olyan karakterek, akiket nem fogunk elfeledni. Tovább fogjuk éltetni őket, és erről a kreatív csapattal is folynak a megbeszélések.

Nyilatkozta Kathleen Kennedy, akivel a pletykák szerint újabb három évre hosszabbították meg a szerződését, és 2024-ig marad a Lucasfilm élén, ám hivatalos bejelentés még nem született erről.

 

Az képlékeny, hogy milyen formában, élőszereplős, animációs, esetleg más formátumban kívánják továbbmesélni a folytatás trilógia szereplőinek életét, de az új trió színészei a közelmúltban hangot adtak egyébként arról, hogy ismét karaktereik bőrébe bújnának-e a jövőben. A legpozitívabb John Boyega volt, aki bár egyszer szót emelt Finn karakterkezelése miatt, kinyilatkozta, hogy a sztoritól függ, és amennyiben Kathleen Kennedy és J.J. Abrams, valamint Oscar Isaac és Daisy Ridley is a fedélzeten lennének, szívesen eljátszaná a rohamosztagos páncélt levedlett ellenálló hőst. A Poe Dameront alakító és a legutóbb a Dűnében brillírozó Oscar Isaac még tavaly úgy volt a Star Wars világába való visszatéréssel kapcsolatban, hogy maximum akkor tenné meg, ha új házra lenne szüksége, magyarán ha anyagi szempontok dominálnának. A Reyt megformáló Daisy Ridley úgy fogalmazott tavaly, hogy ő teljesen meg van elégedve a Skywalker kora végével ami Reyt illeti, és nincs elképzelése arról, hogyan folytathatnák a karaktere életútját, de egyúttal megjegyezte mellé, hogy "soha ne mondd, hogy soha".

A Kylo Rent alakító Adam Driver pedig mostanában sorra kapja a különböző szerepeket, legutóbb Az utolsó lovag és A Gucci-ház című filmekben láthattuk. Driver pont tegnap adott interjút az Uniladnak, hogy nem zárkózna el annak a lehetőségétől, hogy ismét felveszi Kylo Ren/Ben Solo szerepét. Úgy fogalmazott, számára az a fontos, hogy nagyszerű filmkészítőkkel dolgozzon együtt és megfeleljen az adott szerepre.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo