Merre fog haladni Cal karaktere a Survivorben?

star-wars-jedi-fallen-order-cal-kestis-4voz.jpg

A Star Wars Celebrationon egy trailert mutattak be nekünk a Jedi: Fallen Order folytatásáról. Noha még meglehetősen keveset tudni a sztoriról, annyi ismeretes, hogy 5 évvel játszódik az előző játék, és összességében 10 évvel A Sithek bosszúja után, és ez esetben is Cal Cestist irányíthatjuk. Az őt megformáló Cameron Monagham a ComingSoon-nak adott interjút nemrég, hogy mit várhatunk a folytatásban a főszereplőről, akinek új kinézetét már megcsodálhattuk egy játékfigurának hála.

Ő olyasvalaki, aki túlélt egy népirtást, Jedi társainak megölését, és élete nagy részét bujkálással töltötte… Számomra attól lesz túlélő valaki, hogy képes kitartani a kicsi esélyek ellenére, és úgy gondolom, ez a lényege annak, amiről a mi történetünk szól. Cal olyan kihívások elé fog nézni, amiket még sosem láthattunk nála, és olyan pillanatok fogják érni, ami nehezebb, mint bármi, amivel az ő karaktere eddig találkozott. Hogy ne lőjek le semmit előre, szerintem ez nagyon érdekes kérdések elé állítja Calt, illetve az egész univerzumot általában. 
A történet során láthatjuk, hogy igazán érdekes irányokba változik Cal. Öröm volt ezt felfedezni a karakterrel együtt. Ő egy egészen egyedi személy ebben a világban, és úgy gondolom, ezt egész érdekfeszítő és morálisan komplex módon kommunikálják le a játékban.

 

A Jedi: Survivor polcokra kerülésének még nincs hivatalos dátuma, de egyes jelentések szerint 2023 elejére várható. A Star Wars Jedi: Survivor játszható lesz PC-én és a next-gen konzolokon.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo