Mennyit kell várni az Eclipse játékra?

star_wars_eclipse_22_drummer_face_38763223_8df3eced.jpeg.jpg

Múlt héten vált hivatalossá, hogy érkezik egy videójáték a Köztársaság Fénykora érájából a Quantic Dream játékstúdiótól. A bejelentést egy látványos, a The Old Republic játékokét megidéző előzetessel is megfejelték, ám nem véletlen, hogy cinematic trailert kaptunk valódi gameplay tartalom helyett, és sokan törték a fejüket, hogy hivatalos megjelenési dátum hiányában vajon mikorra készülhet el a Star Wars: Eclipse.

A Battlefront III ügyéről és helyzetéről is tudósító Tom Henderson bennfentes újságíró szerint a játék a létszámhiánytól küszködő Quantic Dream párizsi stúdiójában készül, és a munkálatokban David Cage (Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls, Heavy Rain, Fahrenheit) is részt vesz vastagon, és minimum 3-4 évet kell várni ahhoz, hogy a játékosok a kezük ügyébe vehessék az irányítást. Persze, bármilyen megalapozottnak is tűnhet ez az infó, érdemes figyelembe venni, hogy ez még nincs hivatalos státuszban.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo