Megvannak a rendezők az Andor második évadához

andor_new_.jpg

November 21-én, Londonban megkezdődnek a forgatások az Andor második évadához, aminek első felvonása még most is fut a Disney Plus streaming szolgáltatón. Tony Gilroy showrunner egy újabb információt osztott meg a rajongókkal a Collider által a folytatásról, miszerint felfedte a második és egyben utolsó felvonás direktorait. Korábban egy interjúban belengette, hogy Ariel Kleiman, a Partizán és A tó tükre filmek rendezője lesz az egyik kiválasztott, most felfedte a teljes névsort: Janus Metz (A múlt pengéi, A törvény nevében, Borg/McEnroe) és Alonso Ruizpalacios (Zsarufilm, Güeros) csatlakoznak Kleimanhoz. A felosztást is ismertette Gilroy: Metz és Ruizpalacios 3-3, míg Kleiman 6 részt fog dirigálni, tehát négy 3 részes blokk lesz, ami 1-1 évet fog felölelni.

 

Az írói stábot korábban megismerhettük, nagyjából ugyanazok fogják jegyezni a forgatókönyvet, mint az első évadnál, csak Tom Bissell képében lesz egy plusz ember.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo