Megvan, hány epizóddal érkezik a Skeleton Crew

sw_skeleton_crew_logo.jpg

A Skeleton Crew egyik színésze, Jaleel White szerint november-december környékén startol el a sorozat a Disney Pluson, tehát nagyjából fél évet biztosan várni kell még a Mandoverzum részét képező szériára. Addig is a Kincsvadászokhoz és a Stranger Things sorozathoz hasonlított Skeleton Crew terén ismét bővült a kép, hiszen Writers Guild of America honlapján felfedték az írók nevét, illetve az is kiderült, hány epizódot fog számlálni a sorozat.

A Skeleton Crew a jelek szerint 8 részes lesz, ennek nagy részét a showrunner Jon Watts és a Pókember: Hazatérés, illetve a Rendőrautó filmeknél tevékenykedő Christopher Ford jegyzi, pontosabban az első négy és az utolsó két részt. A maradék 5-6. epizód forgatókönyvéért Myung Joh Wesner felel, az ő filmográfiája viszont nem túl bővelkedő, az egyetlen alkotása eddig a Hulura érkező Career Opportunities in Murder and Mayhem rejtélyes gyilkossági sorozat egyik részének forgatókönyve. A rendezők pedig Jon Watts, Daniel Kwan és Daniel Scheinert, David Lowery, Jake Schreier, Bryce Dallas Howard, valamint Lee Isaac Chung lesznek.

 

Az viszont nem derült ki, hogy az epizódok hány percesek lesznek, de a Mandoverzumon belül úgy tűnik, tartja a megszokott évadonkénti 8 részes felosztást, mint A mandalóri egyes évadjai, az Ahsoka, de úgy hírlik, a Köztársaság Fénykorában játszódó The Acolyte is 8 felvonásból fog állni.

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo