Megvan az Obi-Wan Kenobi szereplőgárdája

Obi_Wan_Mustafar.jpg

Áprilisban nemsokára megkezdődik az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatása Ewan Mcgregor főszereplésével, amit jövőre fognak bemutatni a Disney+ streaming szolgáltatón. Korábban mentek a híresztelések és pletykák, hogy a főszereplő és Hayden Christensen mellett mely színészek fognak feltűnni a szériában, legyenek ismerős és új karakterek. A Star Wars hivatalos oldalán ma megjelent hírében világossá vált, hogy kik fognak szerepelni biztosan a produkcióban. A színészek nevén kívül felsorolták a felelős producerek névsorát is: Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor és Joby Harold író. A casting rendezőjeként pedig Carmen Cubát (Stranger Things, Magic Mike, Mentőexpedíció) nevezték meg.

Ami az ismert színészeket illeti, Joel Edgerton és Bonnie Piesse visszatérnek szerepükbe, akik a fiatal Owen és Beru Larst alakították A klónok támadása és A Sithek bosszúja filmekben. A pletykák közül is bejött egy név, hiszen a Deadline által megnevezett Indira Varma is csatlakozik a sorozathoz.

 

Valamint a teljesen új nevek a következők:

 

  • Moses Ingram (A vezércsel)

  • Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem, Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül, Portlandia, Ilyen az élet, Übergáz)

  • Rupert Friend (Hitman: A 47-es ügynök, Sztálin halála, Büszkeség és balítélet)

  • O'Shea Jackson Jr. (Godzilla II - A szörnyek királya, Csekeély esély, Straight Outta Compton)

  • Sung Kang (Halálos iramban franchise, Fejlövés)

  • Simone Kessell (Törésvonal, Wonderland, Herkules, Xena, a harcos hercegnő)

  • Benny Safdie (Jólét, Csiszolatlan gyémánt)

 

Természetesen a fenti neveken kívül is voltak korábban találgatások és megnyilvánulások, ilyen volt például Maul és Qui-Gon visszatérésének esete, ugyanakkor ez a hír nem zárja ki feltűnésük lehetőségét, mivel az illetékesek valószínűleg nem terítik ki előre a teljes névsort a meglepetések kárára. 

Obi Wan Kenobi Cast

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo