Megújult a STARWARSMedia.Hu - Hírportál

oldal.jpg

Úgy gondoltuk, hogy a kevesebb több és a további időhúzás elkerülése végett elindítjuk a megújult STARWARSMedia.Hu oldalt. A régebbi tartalmak folyamatos feltöltés alatt állnak, de még több hétre van szükség ahhoz, hogy minden visszakerüljön, így az egyes hírkategóriákban csak pár régebbi és pár újabb hír szerepel, ezenfelül az Adatbázist is lezártuk bizonyos ideig. Addig is folyamatosan készítjük az új híreket és tartalmakat, hogy kiszolgáljuk a látogatóközönséget. A régi oldal korlátozott ideig elérhető az alábbi címen: http://starwarsnews.hu/


A korábbi fórum és hírhozzászólások mind elvesztek, valamint a felhasználói regisztrációk is, így mindenkinek újra kell regisztrálnia.


Ami jelenleg problémamentesen elérhető az oldalon és/vagy az előző oldalról át lett emelve teljesen:

  • Letöltések: átkerült az összes felirat, rövid történet és képregény letöltés a korábbi oldalról.
  • Fórum: Kicsit megmoderálva és törölve az inaktív témákat, de létrehoztuk a fórumtémákat, amik a korábbi oldalon is megvoltak.
  • Galéria: igaz nem végleges formájában, de az oldalra felkerült egy galéria menüpont, ahol sok sok képet találhattok a filmekből és a színészekről.


Akinek korábban könyvjelzőzve volt az oldal, szeretnénk kérni, hogy a jövőben a http://starwarsmedia.hu/ címet mentse le és ne a korábbi news.php végződésűt, ugyanis az oldal új főoldallal rendelkezik.

Feltehetőleg az új rendszer számos hibával rendelkezik, mert folyamatos fejlesztés alatt áll. Ezekért a hibákért elnézéseteket kérjük, nyugodtan jelezzétek őket a fórumban.

A Szerzőről

Kira

Kira

"A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik."
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo