Megerősítve: 2026-ban érkezik A Mandalóri-mozifilm

mandalorian_s3_still_mando_grogu.png

Az idei év azzal a nagy bejelentéssel indult a Star Wars-háza táján, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően egy mozifilmmel folytatják A Mandalóri történetét. Bár a bemutató időpontját akkor nem közölték, de a megfogalmazásból úgy tűnt, hogy ez lesz a jelenleg tervezett Star Wars-filmek közül az első, ami a mozikba kerül, a korábban beharangozott 2026-os tavaszi időpontban.

Most azonban a Lucasfilmet tulajdonló Disney vezetője, Bob Iger megerősítette: 2026-ban érkezik a mozikba A Mandalóri & Grogu címen emlegetett projekt. Korábban a 2026. május 22-i időpontot jelölték ki a következő Star Wars-bemutatónak, így valószínűleg akkorra várhatjuk a premiert. A hírek szerint a film forgatásai idén nyáron kezdődhet majd el.

Úgy tudni, hogy ez a film egészen pontosan azokat a forgatókönyveket dolgozza fel, amelyeket Jon Favreau eredetileg A Mandalóri 4. évadához írt (egészen pontosan a dupla részesre tervezett évadzáró szkriptjeit). Az pedig jelen állás szerint nem valószínű, hogy végül is a többi forgatókönyv alapján egy rövidke évadot mégis csinálnának.

Állítólag egyébként az átfogó terv az, hogy A Mandalóri-mozifilmet és a Dave Filoni-féle Új Köztársaság-filmet összekapcsolják, aztán egy harmadik résszel kiegészítve trilógiává bővítik (legalábbis akkor, ha a bevételek alapján úgy látják, megéri). 

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo