Megérkezett a Last Shot szinopszisa

Last_Shot_cover_.jpg

Ahogyan annak korábban hírt adtunk, a Solo: Egy Star Wars-történetnél sem maradnak el a kapcsolódó könyvek, kiadványok. Az egyik ilyen az április 17-ei amerikai megjelenésű Star Wars: Last Shot című regény Daniel Jose Oldertől, ami különböző korokban játszódik majd, egészen a Solo előtti időktől kezdve A Jedi visszatér utániig. És most meg is érkezett a hozzá a könyv rövid leírása is, amit alább olvashattok:

 

Még a galaxis leggyorsabb hajója sem rázhatja le a múltat....

 

AKKOR:

 

Ez a galaxis egyik legveszélyesebb titka: egy rejtélyes adóállomás, aminek ismeretlen energiája van és olyan jutalom jár a felfedezéséért, amire a legtöbben csak álmaikban gondolnak. Azonban a Millennium Falcon tulajdonosai nem az átlagos gazfickók. A Falcon legénysége nem is egyszer, hanem kétszer próbálja megkaparintani a titokzatos főnyereményt - először Lando Calrissian és droidja, L3-37 az ígéretes karrier hajnalán, és később a fiatal és kalandvágyó Han Solo másodpilótája, Csubakka segítségével. De a szerkezet megalkotója, a szeszélyes bűnöző Fyzen Gor nem szívesen osztozkodik. És Gor nem is könnyen bocsát meg....


MOST:

 

Tíz év telt el azóta, hogy a lázadó hős Han Solo utoljára találkozott Fyzen Gorral. Miután véghezvitt egy sikeres lázadást a Birodalom ellen, és családot alapított egy alderaani hercegnővel, Han nem sokat gondolt az őrült feltalálóra. De egy éjszaka közepén Lando feltűnik Han ajtajának küszöbén, sarkában Fyzen merénylőivel. És Han segítsége nélkül Landónak - és minden életnek Felhővárosban - nincs esélye a túlélésre.

 

Egy fiatal és nagyágyú pilóta, egy ewok kódtörő zseni, és egy nő segítségével, aki Lando életének szerelmese, valamint Han legjobb és legszőrösebb barátjának segítségével, a két leghíresebb csirkefogó az Új Köztársaságban ismét összeáll. Át kell kelniük a csillagokon - és a múlton is -, még mielőtt Gor felhasználja az eszközt a galaxis átformálásához.


Forrás: starwarsnews.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo