Még több látványterv a IX. rész művészkönyvéből

art_of_rey.jpg

Az io9.gizmodo.com tegnap közölt pár exkluzív alkotást a Skywalker kora művészkönyvéből, most a polygon.com is előállt pár képpel. A 256 oldalas The Art of The Rise of Skywalker szemezgetésében látható az ágyús Boolio, aki a tervek szerint többet szerepelt volna a filmben, nem csak adatátadása és testétől elválasztott feje. Egy másik képen Zorii Bliss "fűszerfőnök" korai látványterve látható, amin a sisakformától eltekintve egészen más stílusú öltözetet viselt, sőt egy állat társat is kapott volna a filmben, ha ez valósul meg.

Boolio Art

Zorii Art

A harmadikon már jobban hasonlít az elképzelés és az eredmény, a motoros és repülő rohamosztagosok üldözik hőseinket, ám szembetűnő változtatás, hogy két járművel menekülnek az Első Rend elől az egy helyett. De a könyv szerint a sztori is más lett volna: Rey, Finn és Poe egy vak hajóépítőt keresnek, egy öregasszony, akinek köze volt Rey jakkui előéletéhez. Végül a hajóépítőből lett Babu Frik, a lény végleges formája pedig nem azonnal alakult ki.

Pasaana Chase Art

Babu Frik Art

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo