Még több illusztráció a Fallen Order képeskönyvéhez

Jedi_Fallen_Order_Temple_Cover_1200x676.png

Körül-belül egy hete mutattunk egy kis ízelítőt a Jedi: Fallen Order című játékhoz készülő képeskönyvből, a The Art of Star Wars Jedi: Fallen Orderből, ám most az io9 hála picit több részletet tudunk közölni belőle.

A korábbi padawan, Cal Kestis több bolygóra is ellátogat küldetései céljából, az egyik a vukik szülőbolygója, a Kashyyyk lesz. A magas és szőrös fajt ezúttal nem a droidok támadása fenyegeti, hanem a helyi birodalmi alakulatok sanyargatása alatt szenvednek. Főhősünknek és droidjának azonban nem csak velük gyűlik meg a baja, hanem a planéta veszedelmes állataival. A wyyyschokk nevű pókszerű állat már a Legendák hajnalán ki lett találva, mégpedig a Brian Daley-féle’s Han Solo küldetése könyvben lettek megemlítve, ám a Fallen Orderrel kanonizálva lesznek, ám kinézetben szinte meg fog egyezni a korábbi verzióval. Szintén a képen szereplő flame beetle, egy szentjánosbogár-szerű rovar szintén feltűnt már a Legendákban a régi Star Wars képregény 91. számával, most azonban sokkal eltérőbb dizájnt kap.

Fallen Order Kashyyyk

Az előző cikkben csak a Bracca bolygóról kaptunk képeket, most itt egy ráadás a világ látképéről, ahol a Calt is alkalmazó Bontó Céh a Köztársaság haditechnikáit, mint például az AT-TE lépegetőket és csillagrombolókat szedi szanaszét.

Fallen Order Bracca

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg a Playstation 4, Xbox One és PC platformokon, míg a Dark Horse-tól jövő, 240 oldalas The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order kiadvány nem sokkal utána, november 19-én érkezik a könyvespolcokra Amerikában, ami 40 dollárért lesz beszerezhető.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo