Még egy Zsivány Egyes-hős, aki benne lesz az Andorban

cassian.jpg

Még zajlik a 2022-ben érkező Andor sorozat forgatása, több "kémkedés" által kísérhettük figyelemmel a készületeket. A Zsivány Egyes előzménysorozatának 12 részesre tervezett első szezonja több ismert karakter vonultat majd föl, köztük a címszereplő Cassian Andort, Mon Mothmát, majd Alan Tudyk nyilatkozata alapján a második évadban K2-SO-t. A friss hírek szerint pedig egy régi/új szereplővel gazdagodik a sorozat, méghozzá Saw Gerrera karakterével Forest Whitaker által.

A 2016-os Zsivány Egyesben a Melshit játszó Duncan Pow-t korábban egy lesivideó buktatta le, amint a címszereplővel vesznek fel egy közös jelenetet egy tengerpartnál. Whitaker esetében a sorozathoz csatlakozó Stellan Skarsgard rántotta le a leplet, minek keretében a svéd Sverige Radio műsorában arról beszélt, hogy "pikáns jeleneteket" forgatott Whitakerrel, és legalább kettő jó volt köztük.

Nagyon úgy tűnik, hogy Saw Gerrera reneszánszát éli most a Star Wars-ban, aki A klónok háborújában mutatkozott be, majd halálát a Zsivány Egyes mutatta be, de tiszteletét tette a Lázadókban, és legfrissebben a The Bad Batch animációs sorozatban. Kérdés, hogy Gerrera a sorozat idővonalakor még tagja-e a Lázadók Szövetségének. Skarsgard korábban úgy nyilatkozott karakteréről, hogy a lázadókhoz kötődik, és ez alapján a radikális nézeteiről és akcióiról híres Gerrera közeli bajtársa lehet.

Saw Gerrera

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo