728x79_szukitshu_banner_001.jpg

McGregor már az Obi-Wan-sorozatról tárgyal

obi-wan-ewan-mcgregor.png

Egy ideje pletykálják már, hogy a Disney Plusra további élőszereplős Star Wars-sorozatok érkezhetnek majd, köztük egy Obi-Wanról szóló is. Úgy tűnik most már sínen van a projekt, mert most több jelentős hírportál (köztük a Deadline és a Variety) is megerősítette azt a híresztelést, hogy Ewan McGregor már a Jedi Mesterként való visszatéréséről tárgyal. Mivel pedig a színész korábban is egyértelművé tette, hogy szívesen visszatérne a Star Warshoz, valószínűleg meg tudnak majd vele egyezni. A Disney közelgő nagy rendezvényén, a D23 Expón (augusztus 23-25) remélhetőleg a hivatalos bejelentést is megkapjuk a szériáról.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

10 Hozzászólás

 • Darth DNS
  2019 aug 16 : 11:45
  Beküldte: Darth DNS

  Vagy talán inkább ebből kellett volna spin-off filmet csinálni, az ifjú Han Solo kalandjaiból pedig - aminek a bevételi kudarca miatt az összes további antológiát elkaszálták az okostojások - sorozatot...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 aug 16 : 15:05
  Beküldte: SonOfMurglak

  azért egy Ep III és IV között játszódó Obi-Wan film sem feltétlen vonzott volna nagy tömegeket... már csak azért sem, mert nem lehet túl akciódús sztorija. ez pont jobb sorozatként.

  0 0
 • Goten56
  2019 aug 16 : 15:50
  Beküldte: Goten56

  Miért lett volna nagyobb sikere annak, hogy Kenobi bácsi ül a tűz mellett és süti a húst? 01 A legjobb történetet, amit ebből ki lehet hozni, Miller leírta a könyvében. Csak akkor lehetett volna jó filmet csinálni belőle, ha szóról szóra adaptálják. Ezzel viszont beismernék, hogy baromság volt eltörölni a Legendákat.

  0 0
 • Darth DNS
  2019 aug 16 : 16:28
  Beküldte: Darth DNS

  Nem pont a Tatuinos hússütésre gondoltam:) Abból talán még egy rövid sorozat is túl sok lenne... Viszont én mindig is úgy "tudtam", hogy Kenobi és Vader még egyszer találkozott egymással (nem sokkal) az Ep3 után, amikor az utóbbi már a maszkban és a páncélban vegetált. A Jedi visszatérben például elhangzott egy olyan mondat, amikor Luke szépen kérte az apját, hogy térjen vissza a jó oldalra, hogy "valaha Obi-Wan is úgy gondolkodott, mint te" (Obi-Wan once thought as you do), de mintha máshol is lett volna hasonló utalás. Szóval lehet, hogy csak én képzelem, de szerintem valahol logikus, hogy amikor Kenobi megtudja a Tatuinon, hogy Anakin életben maradt, akkor még egyszer utánamegy, hogy visszafordítsa, illetve lezárja a kettejük dolgát. Vader felkutatása, illetve felkeresése nyilván nem lenne egy egyszerű küldetés (nyilván nem is sikerült, legalábbis ami a visszatérítést illeti), de jó ürügyet szolgáltatna Obi-Wan utolsó (előtti) kiruccanására az önkéntes száműzetésből, és még talán érdekes és valamennyire izgalmas, de főképpen drámai filmet is lehetne csinálni belőle. (Miller könyvéhez képest, ami szerintem nemhogy egy filmnek, de még sorozatnak se lenne túl izgalmas alapanyag. Könyvben egynek elmegy, de kb. ennyi.) Ja, és nem mellesleg ezt a Vaderes dolgot a karakternek az Obi-Wan sorozattal kapcsolatos felemlegetése is alátámasztani látszik. Amúgy meg szerintetek ki a nyolcadik utas akarja végig a sivatagot bámulni?:)

  0 0
 • Gyeze
  2019 aug 16 : 17:07
  Beküldte: Gyeze

  Én kenobi sorozatát egy dráma sorozatnak tudnám elképzelni, minimális akcióval. Kb. mint The Walking Dead.
  Szerintem lennének mesélni valók ebből az időből is. Jabba, gengszterek, taszkenek. Ezek mind jó történet alap lennének. Valamint ne felejtsük el, hogy Obi-Wan ez alatt az idő alatt tanult is. Mégpedig Qui-Gon szellemétől. Simán eltudnék képzelni egy Liam Neeson cameot is 01

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 aug 16 : 17:30
  Beküldte: SonOfMurglak

  szerintem soha nem volt szó erről, hogy találkozott volna Vader és Obi-Wan... amúgy a régi trilógiában elhangzott dolgokat nem lehet már szó szerint venni, mert Vader a IV. részben azt mondja, hogy "tanítványodként hagytalak ott, s most én vagyok a mester" -ami angolban más persze, (When I left you, I was but the learner; now I am the master), de ilyet akkor sem mondana neki, ha a III-IV közt is találkoznak. amúgy nekem ez kicsit erőltetett is lenne, elvenne a IV. részbeli párbaj súlyából. szóval Kenobi ha el is megy a Tatuinról, nagy dolgot nem csinálhat, mert magára vonná a figyelmet... ezért szerintem nagy látványos, akciódús mozifilm nemigen jöhet ki ebből...

  1 0
 • Goten56
  2019 aug 16 : 22:16
  Beküldte: Goten56

  Az elvenne IV. rész súlyából, ahogy a TCW-ben is hülyeség volt 5-ször összeereszteni Kenobit és Grievoust.

  0 0
 • TomeKK
  2019 aug 16 : 18:54
  Beküldte: TomeKK

  Az előzmény trilógia talán egyetlen igazán jól eltalált, szerethető karaktere, köszönhetően a színészi játéknak is, akiről igazából már mindent tudunk, legenda és kánon tekintetében is. Miért kéne pont az ő életéből egy tv-sorozat? Miért nincs Boba Fettről sorozat? Persze a Mandalóri sorozat miatt megértem, hogy mostanság biztos nem lesz semmi Boba Fettről. De legalább indokolt lenne.

  0 0
 • RacerX
  2019 aug 16 : 19:03
  Beküldte: RacerX

  Na most biztos bánják hogy a Maul vs Kenobi párbajt a Rebelsben varrták el.

  1 0
 • Kira
  2019 aug 26 : 13:48
  Beküldte: Kira

  Ha ők nem is, mi biztosan. 01 Bár az direkt lett olyan, mint amilyen, tehát ha élőszereplős lenne, akkor se lenne látványosabb.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

-ben 1981: Joseph Gordon-Levitt születése.
-ben 1998: A Star Wars: Jedi Knight: Mysteries of the Sith megjelenése.
-ben 1999: A Vader's Quest 1 képregényfejezet megjelenése.
-ben 1999: A Star Wars 3: Prelude to Rebellion, Part 3 megjelenése.
-ben 2005: A Star Wars: The Official Magazine 55 megjelenése.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:490
 • Legújabb:Bálint Reszegi-Bucsay
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57