McGregor egy lényeges változtatásról a Kenobiban

kenobi_plakat_.jpg

Az Obi-Wan Kenobi széria az évek során rengeteg változtatáson esett át forgatókönyv terén. Eredetileg egy filmtrilógiának képzelték el, viszont a Solo eredményei parkolópályára kényszerítették a tervbe vett Saga-filmeken kívüli projekteket. Így egy sorozat keretébe szabták át a sztorit a Disney Plus streaming szolgáltatóra, ám több ötletet ki kellett hagyniuk, ilyen volt például az egyik előzmény trilógiás karakter esete, aki még a vágószobáig sem jutott, amiről az egyik író mesélt hetekkel korábban.

Ewan McGregor augusztus 14-én a FAN EXPO Boston rendezvény egyik paneljén egy újabb változtatásról rántotta le a leplet. A Ben Kenobit alakító 51 éves színész elárulta, hogy eredetileg nem egy Obi-Wan - Leia Organa történet lett volna Vivien Lyra Blairrel, hanem a figyelem központjába Anakain másik gyermeke, Luke Skywalker került volna. Ehelyett a sorozat végül az elrabolt ifjú Leia kiszabadításáról és otthonába való visszajuttatásáról szólt, ugyanakkor bár kisebb szerepben, Luke is feltűnt a sorozatban Grant Feely által.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo