Mark Hamill elszólhatta magát egy karakter visszatéréséről a Solóban

DSC_0546.jpg

Lehet, hogy Mark Hamill ismét elszólta magát? Ron Howard egy vele készült interjúban ügyesen és ellentmondást nem tűrően kikerült egy kérdést, ami az eddig jól ismert karakterek feltűnéséről szólt a Solo-filmben, és lehet, hogy most mindenki Luke Skywalkere miatt főhet a feje, hiszen egy podcast műsorban nem tudott parancsolni a szájának. Vajon direkt, vagy tényleg hibázott? Mindenesetre a folytatásban megtudjátok, melyik szereplőről beszélt.

Hamill száját ezek a mondatok hagyták el:

Jonathan Capehart: Mit kell tennie C-3PO-nak, hogy elnyerje a szabadságát? Örökre a Skywalker család szolgálatában marad?

Mark Hamill: Ha-ha-ha-ha! [Anthony] Daniels annyira boldog volt, mert ő minden egyes Star Wars-filmben szerepelt. Mindegyikben. AZ Előzmény-trilógiában, a Zsivány Egyesben, és a Solóban is... Hoppá! Remélem, hogy nem, öhm... Mindegy, mindegyikben ott volt. Minden. Egyes. Star Wars-filmben. Ez nem meglepetés - a Star Wars-rajongók az összes filmben látni akarják őt.


Mindenek előtt azért arról érdemes nem megfeledkezni, hogy Mark Hamillról beszélünk, aki csintalan módon szeret tréfálkozni a közönséggel, így az ő szava sem biztos. Nem mellesleg a Star Wars rajongótáborából páran úgy gondolják, hogy bizonyos hagyományok sem fognak örökké tartani, főleg Rian Johnson új trilógiájában, így a Solo: Egy Star Wars-történet lehet az első alkalom a Star Wars-filmekben, hogy a legendás droidpárosból valamelyik nem fog színre lépni. Az is kérdéses, hogy egy Solo-féle, a galaxis alvilágával foglalkozó filmmel mennyire lehetne összeegyeztethető a két droid jelenléte akár egy pillanatnyi felbukkanás erejéig is, akik ebben az időszakban Antilles, a Tantive IV kapitánya tulajdonában vannak, míg a Zsivány Egyesben kézenfekvő volt a felbukkanásuk a film témáját illetően.

Vagy ha mégis feltűnne C-3PO, valószínűleg nem lesz vörös karja, amiről ne ismernénk meg. 05

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hete
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 2 hete

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 5
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57