Már Lando lányának nevét is tudjuk

lando.jpg

Közel két hét múlva, június 28-án jelenik meg Amerikában a Shadow of the Sith regény, ami előzményként szolgál a Skywalker kora filmhez. Adam Christopher (Bizonyos szemszögből) írásában Luke és Lando nyomoz Calrissian elveszett lánya ügyében, miközben a Sith útkereső és az orvgyilkos Ochi is a középpontba kerül, mellesleg egy új, állítólag ismert gonosz is felüti a fejét.

A történethez már több részletet is közzétettek, legutóbb Rey szüleivel kapcsolatban gazdagodhattunk információkkal, ezúttal pedig az IGN által megjelentetett kivonatban Landóé a főszerep. A rövidke szöveg szerint a lányát kereső Lando egy Boxer Point nevű helyen lévő kocsmába látogat, ahol több éve nem járt, és hamar hatalmába keríti az ital és a szerencsejáték. A bódulatból felocsúdó Calrissian fültanúja lesz egy beszélgetésnek, ami ugródeszkának ígérkezik az évek óta tartó elkeseredett nyomozásban. Egy háromfős társaságban Ochi dicsekszik a másik kettőnek, hogy régebben a Sithek alkalmazták őt Jedi-irtáshoz, és most újra kiválasztották. Ismeri az utat az Exegol felé, ahová Reyt kell elvinnie, valamint az előző kivonatban megkezdett akció eredménye is szóba kerül: Reyt és családját a fejvadászok egészen a Vad Űrig üldözték, viszont az Új Köztársaság közbeavatkozott, ami a fejvadászok végzetét jelentette. És ami talán a legfontosabb információ, hogy megtudhattuk Lando lányának nevét: Kadara Calrissian.

 

Érdekesség, hogy az V. részhez készült korai vázlatok szerint Lando karakterét, aki eredetileg egy klón volt, Lando Kadarnak hívták, nagy valószínűséggel innen inspirálódott a szerző a lány nevének megalkotásához.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo