Manga készül a Whillek őrzőiről

guardians_of_the_whills_manga_cover.jpg

Csak úgy, mint az Elveszett csillagok című könyv, a Leia, az Alderaan hercegnője című regény, illetve a The Legends of Luke Skywalker és még a Lázadók animációs sorozat is kapott manga-adaptációt, most pedig a Greg Rucka-féle (Széthasadt Birodalom, Az ébredés előtt) 2017-es Guardians of the Whills ifjúsági regényről is olvashatunk japán képregény-verziót. A Whillek őrzőiről készülő 196 oldalas mangát Jon Tsuei (Sera and the Royal Stars) fogja adaptálni, a mű és a borító rajzolója pedig Subaru (The Legends of Luke Skywalker) lesz, és a VIZ Media LLC tervezi majd kiadni a jövő évi Star Wars-nap alkalmára, azaz 2021. május 4-ére.

 

A Baze Malbus és Chirrut Îmwe központú történet a Zsivány Egyes és a Lázadáshoz való csatlakozás előttre datálódik idővonalban, 6 hónappal játszódik a film előtt. A jedhai Kyber Templom védelmezői a békés egyensúly fenntartását hivatottak őrizni, még a Birodalom egyre növekedő jelenléte és befolyása ellenére is a Szent Városban. Az Erőnek hűséget esküdő párosnak a radikális lázadó, Saw Gerrera ajánlatot tesz a Jedha megvédése érdekében, Chirrutnak és Baze-nek pedig dönteniük kell, hogy kompromisszumot kötnek-e a békéért, vagy elutasítják az ajánlatot, mert túl veszélyes és kockázatos a gerillavezér terve?

Guardians Of The Whills Manga

 

Forrás: jedi-bibliothek.de

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo