Mandalóri témájú Star Wars-játék készülhet

mandalorians_poster_.png

A Respawn titokzatos új Star Wars játéka állítólag egy mandalóri tematikájú FPS lesz. Az Insider Gaming forrásai szerint ráadásul ez csak a három folyamatban lévő projekt egyike – számolt be a Leet.hu.

Mint írják, a Fallen Ordert és a Survivort készítő stúdió a Star Wars: Jedi sorozat harmadik részének fejlesztése, valamint egy stratégiai játék mellett munkálkodik egy új FPS gyártásán. Ez utóbbiról derülhetett most ki, hogy szintén a messzi-messzi galaxisban játszódik majd, ezen belül is egy mandalóri kötődésű történetet kap.

"A beszámolók alapján az új játék egy gyors akciómechanikával rendelkező Mandalorian FPS, ami a Titanfall és az Apex traverzek keverékét nyújtja, miközben a hangsúlyt a dinamizmusra és a gördülékeny mozgásra helyezi: a játékosok lehetőségei között ott kell legyen a jetpack, amivel nagy sebességű vízszintes és függőleges mozgásokra leszünk képesek. A mandalóri fejvadászok szerepében persze különböző fegyverek és kütyük széles választékára is számíthatunk, beleértve a csuklórakétát, a kapaszkodóhorgot, az ellenség megjelölésére szolgáló vizort, és még sok minden mást" – írja a Leet.

A Respawn egyelőre nem erősítette meg a projekt létezését, és a hivatalos bejelentés híján azonban még vannak kérdőjelek, többek között az sem derült ki az Insider beszámolójából, hogy maga Din Djarin, vagy egy másik mandalóri (akár teljesen új karakter) lesz-e a játék főhőse.

FRISSÍTÉS: Pár nappal a cikkünk megjelenése után felröppent az újabb hír, miszerint a Mandalóri FPS-projektet elkaszálták.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo