Ming-Na Wen május végén kapja meg hollywoodi csillagát

fennec_shand_poster.png

Még 2021 nyarán adtak ki a hollywoodi Hírességek Sétánya weboldalán egy hosszú listát azokról a sztárokról, akiket a jeles csillaggal kitüntetnek a neves los angelesi járdasoron. A felsorolásban ki lehetett szúrni néhány Star Wars-hoz is kapcsolódó filmsztárt, köztük a posztumusz elismeréssel díjazott Carrie Fishhert, Ewan McGregort, az Azmorigant szinkronizáló 94 éves James Hongot, valamint a Fennec Shandet játszó és szinkronizáló Ming-Na Went.

Négyük közül Carrie Fisher és James Wong már sorra kerültek, utóbbi ráadásul rekorder lett, hiszen ő a legidősebb, akinek csillagát a járdába foglalták. Ewan McGregor és Ming-Na Wen jelen pillanatban még várnak az avatásra, viszont Wen terén már ismert a dátum: 2023. május 30-án tartják a felavatást, a ceremóniát a walkoffame.com élőben közvetíti.

 

Ezzel az 59 éves Ming-Na Wen lesz a 2757. csillag tulajdonosa, aki lassan négy évtizede van a televíziós pályán. A Boba Fett könyvében való alakításáért Szaturnusz-díjat kapott, mellette egyik legismertebb szerepe az 1998-as Mulan rajzfilmben a címszereplő megszólaltatása volt, amiért ugyancsak díjakat zsebelhetett be, az 1994-es Street Fighter videójáték-adaptációban ő alakította Chun-Lit is, illetve a több évadot megélt A SHIELD ügynökei sorozatban Melinda Mayt játszotta.

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo