Liam Neeson nyilatkozott visszatéréséről

obi_wan_kenobi_episode_6_qui_gon_jinn_liam_neeson.jpg

A hatodik résszel lezárult az Obi-Wan Kenobi sorozat, ami több cameót is tartogatott. Először feltűnt Beru, majd Palpatine szerepében Ian McDiarmid, és Obi-Wan előtt végre megjelent Erő-szellem formájában Qui-Gon Jinn is, akit természetesen Liam Neeson alakított.

Liam Neeson az 1999-es Baljós árnyak után A klónok háborúja animációs sorozatban és a Skywalker korában is Qui-Gon bőrébe bújt hang formájában, majd következett a 2022-es cameo az Obi-Wan Kenobiban. A The Hollywood Reporternek a sorozat lezárása után a 70 éves színész az alábbiakkal indokolta a visszatérését: 

Semmi esetre sem akartam, hogy más játssza el Qui-Gon Jinnt, és ki szerettem volna mutatni a tiszteletemet George [Lucas] és az általa kreált mitikus világ iránt. Továbbá Ewan [McGregor] a cimborám, akivel imádtam együtt dolgozni a Baljós árnyak során 25 évvel korában.” 

A korábbiakban eléggé ellentmondásos nyilatkozatok hangoztak el Liam Neesontól, először azt jelezte, hogy nyitott lenne egy visszatérésre, majd aztán lenyilatkozta, hogy nem keresték meg őt a Lucasfilmtől szerepre, végül pedig leszögezte, hogy egy film kedvéért vállalná Qui-Gon karakterét, de egy tévésorozathoz már kevésbé. Persze ez az Obi-Wan sorozat évadzárójával kiderült, hogy titkolnia kellett a visszatérést.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo